Nyheter

 • Motivasjonsseminar_2017

  Motivasjonsseminar på Sundvolden Hotel

  Motivasjonsseminar for trenere, lagledere og tillitsvalgte i IL Holeværingen. Her vil dere få faglig påfyll med Frode Kyvåg og Lage Soenlund, møte hverandre og utveksle erfaringer, samt få informasjon fra Hovedstyret.

  Les mer
 • Handballstart2017

  9. oktober starter håndballen!

  Håndballgruppen ønsker alle 6, 7 og 8 åringer som har lyst til å prøve håndball, eller som alt spiller håndball, velkommen til åpen hall i Kleivhallen, mandag 9. oktober kl. 18.00.

  Les mer
 • Holeværeingen

  Treningsdresser

  Her finner dere mer informasjon om rutine som skal følges ved fellesbestillinger av nye treningsdresser og evt. andre Nike-produkter til Sandberg Sport.

  Les mer
 • Oppstartsdag_2016_3

  Super start på håndballsesongen!

  Torsdag 13. oktober var Kleivhallen full av glade barn som fikk en super start på håndballsesongen! For noen var det det første møtet med håndball, mens andre hadde vært med før.

  Les mer
 • Hådball_FairPlay

  Velkommen til ny håndballsesong!

  Håndballgruppa inviterer alle Holes 1. til 3. klassinger til lek og gøy med ball i Kleivhallen torsdag 13. oktober kl. 18.00 til 19.30. Både de som er helt nye for spillet, og de som har vært med før er hjertelig velkommen til en felles oppstart.

  Les mer
 • MedHandballiHanda

  Med håndball i hånda

  15. og 16. oktober braker det løs med spillerutvikling og håndballøkter i Kleivhallen i regi av «Med Håndball i Handa». Tema for øktene er pådrag/viderespill og angrepsteknikker/målvakt.

  Les mer
1 2 3